Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Snap Türkçe yama

15.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Pokemon Snap. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Snap (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Ünlü bir serideki en eşsiz oyunlardan biri olan Pokémon Snap, ilk gerçek 3 boyutlu Pokémon oyunuydu ve bu fenomeni Nintendo 64e tanıttı. Pokémon Adasına seyahat edin ve mümkün olan en iyi fotoğrafları çekmek için bir safariye başlamak için Profesör Oak ile tanışın.

İndirme sayısı:
9208
Yayın yılı:
2007





Pokemon Snap oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Snap dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Snap klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Snap ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Snap oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Snap içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sadece Nintendo DS için yepyeni bir bulmaca oyunu olan Pokémon Trozeide sonsuz Pokémon bulmaca aksiyonunu deneyimleyin.
Pokémon™ Black Version ve Pokémon White Version 2011 İlkbaharında Nintendo DS™ sistem ailesine geliyor.
Pokemon Gold, Nintendo şirketinin en büyük franchiselarından biri olan popüler Pokemon serisindeki ikinci girişin öykünülmüş bir limanıdır.
Pokémon fenomeni, Pokémon ve Miisin birbirleriyle ilk kez etkileşim kurmasını izlemenizi sağlayan bir oyun olan My Pokémon Ranch ile WiiWarede başlıyor.
Pokémon FireRed ve LeafGreen, Pokémonun ilk kez kök saldığı ve büyük bir fenomene dönüştüğü bölge olan Kantoda geçiyor ve en yeni oyunlar tonlarca heyecan verici yeni özellik içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle