Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon White Türkçe yama

11.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pokemon White. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon White (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Pokémon™ Black Version ve Pokémon White Version 2011 İlkbaharında Nintendo DS™ sistem ailesine geliyor. Yeni Pokémon, zorlu eğitmenler ve birçok heyecan verici macera keşfetmek için Unova bölgesinde seyahat edin!

İndirme sayısı:
10414
Yayın yılı:
2010





Pokemon White oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon White dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon White klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon White ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon White oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon White içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hikaye Devam Ediyor ... Pokémon Emerald, intikam almak için Game Boy Advancee saldırıyor.
Pokémon® Diamond ve Pokémon Pearlün büyük popülaritesini takiben, Pokémon Platinum, temel Pokémon oyunları serisinin en yenisidir.
Yalnızca Nintendo DSde bulunan Pokémon Diamond ve Pokémon Pearl, yeni nesil Pokémon oyunlarının son derece popüler franchiseı şaşırtıcı yeni seviyelere taşıdığını kanıtlıyor.
Pokémon FireRed ve LeafGreen, Pokémonun ilk kez kök saldığı ve büyük bir fenomene dönüştüğü bölge olan Kantoda geçiyor ve en yeni oyunlar tonlarca heyecan verici yeni özellik içeriyor.
Zamansız Pokémon Macerası, Bir Çok Yeni Özellikle Devam Ediyor! Orijinal Pokémon Black Version ve Pokémon White Version oyunlarının olaylarından iki yıl sonra büyüleyici Unova bölgesine geri dönün -
Yorumlar
Yorum ekle