Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Emerald Türkçe yama

26.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pokemon Emerald. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Emerald (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Hikaye Devam Ediyor ... Pokémon Emerald, intikam almak için Game Boy Advancee saldırıyor. Hoenn bölgesinde gerçekleşecek üçüncü macera olan Pokémon Emerald, yepyeni alanlar ve heyecan verici yeni olay örgüleri içeriyor.

İndirme sayısı:
9833
Yayın yılı:
2005





Pokemon Emerald oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Emerald dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Emerald klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Emerald ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Emerald oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Emerald içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Langeskov, The Tiger, and The Terrously Cursed Emerald: A Whirlwind Heist, PC için ücretsiz bir aksiyon macera oyunudur.
PC, AND vb.de bulunan Emerald Maiden: Symphony of Dreams, sıradan bir gizli nesne macera oyunudur.
Pokémon™ Black Version ve Pokémon White Version 2011 İlkbaharında Nintendo DS™ sistem ailesine geliyor.
Pokémon® Diamond ve Pokémon Pearlün büyük popülaritesini takiben, Pokémon Platinum, temel Pokémon oyunları serisinin en yenisidir.
Pokémon FireRed ve LeafGreen, Pokémonun ilk kez kök saldığı ve büyük bir fenomene dönüştüğü bölge olan Kantoda geçiyor ve en yeni oyunlar tonlarca heyecan verici yeni özellik içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle