Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crusader Kings II: Holy Fury Türkçe yama

26.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Crusader Kings II: Holy Fury. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Kindly.

Oyun için türkçe yama metni Crusader Kings II: Holy Fury (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Crusader Kings II: Holy Fury, Crusader Kings II (başlangıçta 2012de piyasaya sürüldü) için bir genişlemedir. Bu tek başına bir genişleme değildir, bu nedenle önce temel oyunun yüklenmesini gerektirir.

İndirme sayısı:
8291
Yayın yılı:
2018





Crusader Kings II: Holy Fury oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crusader Kings II: Holy Fury dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crusader Kings II: Holy Fury klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crusader Kings II: Holy Fury ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crusader Kings II: Holy Fury oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crusader Kings II: Holy Fury içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crusader Kings II: PC için Jade Dragon, 2012de yayınlanan popüler bir strateji oyununun bir genişletmesidir.
Crusader Kings II: Charlemagne, Europa Universalis mekaniğine dayanan 2012de piyasaya sürülen büyük bir strateji oyunu olan Crusader Kings IInin bir başka eklentisidir.
Crusader Kings II: The Republic, 2012nin en iyi strateji oyunlarından biri olan Crusader Kings II için büyük bir genişleme paketidir.
Crusader Kings II: Sword of Islam, Crusader Kings IInin ilk büyük genişleme paketidir.
Crusader Kings II: Legacy of Rome PC için, 2012de piyasaya sürülen en ilginç strateji oyunlarından biri olan Crusader Kings IInin ikinci (Sword of Islamdan sonra) genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle