Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crusader Kings II: The Republic Türkçe yama

04.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Crusader Kings II: The Republic. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Crusader Kings II: The Republic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Crusader Kings II: The Republic, 2012nin en iyi strateji oyunlarından biri olan Crusader Kings II için büyük bir genişleme paketidir. Paradox Interactivein bir şirket içi stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10060
Yayın yılı:
2013





Crusader Kings II: The Republic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crusader Kings II: The Republic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crusader Kings II: The Republic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crusader Kings II: The Republic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crusader Kings II: The Republic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crusader Kings II: The Republic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crusader Kings II: Charlemagne, Europa Universalis mekaniğine dayanan 2012de piyasaya sürülen büyük bir strateji oyunu olan Crusader Kings IInin bir başka eklentisidir.
Crusader Kings II: Horse Lords, orta çağda geçen büyük bir strateji oyunu olan Crusader Kings IInin dokuzuncu genişleme paketidir.
Crusader Kings II: Sword of Islam, Crusader Kings IInin ilk büyük genişleme paketidir.
Crusader Kings II: Legacy of Rome PC için, 2012de piyasaya sürülen en ilginç strateji oyunlarından biri olan Crusader Kings IInin ikinci (Sword of Islamdan sonra) genişleme paketidir.
PCde bulunan Crusader Kings II: Conclave, Crusader Kings II adlı bir strateji oyununun genişletilmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle