Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms Türkçe yama

08.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iNFLUENCE.

Oyun için türkçe yama metni The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms, öncelikle çocuklar için oluşturulmuş bir oyundur. Disney Walt Disney etiketine ait The Little Mermaid (Polonya adı: Little Mermaid) adlı animasyon filminden ilham almıştır.

İndirme sayısı:
8435
Yayın yılı:
2006





The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Little Mermaid: Magic in Two Kingdoms içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özellikle küçük çocuklar için hazırlanmış sevimli, inanılmaz renkli bir program.
Might & Magic Heroes: Era of Chaos, popüler Might & Magic serisinin oynaması ücretsiz bir mobil bölümüdür.
Chronicles of Magic: Divided Kingdoms, The House of Fables ve Artifex Mundi tarafından PCler ve mobil sistemler için geliştirilmiş bir HOPA (Hidden Object Puzzle Adventure) macera oyunudur.
Might and Magic: Heroes Kingdoms, en beğenilen fantezi serilerinden birinin evrenine yeni bir bakış sunan bir tarayıcı MMO oyunudur.
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle