Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Might & Magic: Heroes Kingdoms Türkçe yama

07.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Might & Magic: Heroes Kingdoms, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TSRh, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Might & Magic: Heroes Kingdoms (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Might and Magic: Heroes Kingdoms, en beğenilen fantezi serilerinden birinin evrenine yeni bir bakış sunan bir tarayıcı MMO oyunudur. Oyuna kahramanınızı yaratarak başlarsınız.

İndirme sayısı:
9417
Yayın yılı:
2010





Might & Magic: Heroes Kingdoms oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Might & Magic: Heroes Kingdoms dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Might & Magic: Heroes Kingdoms klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Might & Magic: Heroes Kingdoms ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Might & Magic: Heroes Kingdoms oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Might & Magic: Heroes Kingdoms içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Might & Magic Online, Heroes of Might & Magic serisinin bir MMO uyarlamasıdır.
Üç Krallık dönemi, antik Çinin en yüceltilmiş dönemlerinden biridir.
Chronicles of Magic: Divided Kingdoms, The House of Fables ve Artifex Mundi tarafından PCler ve mobil sistemler için geliştirilmiş bir HOPA (Hidden Object Puzzle Adventure) macera oyunudur.
Heroes of Might & Magic III: Gold Edition, temel oyun Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia ve buna Heroes of Might & Magic III: Armageddons Blade ve Heroes of Might & Magic IIIten
Heroes of Might and Magic II: The Succession Wars, 1995teki fantezi tabanlı Heroes of Might and Magic: A Strategic Questin PC tabanlı bir devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle