Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Starfighter Inc. Türkçe yama

09.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Starfighter Inc.. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir s0m, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Starfighter Inc. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Starfighter Inc., çevrimiçi savaşlar düşünülerek geliştirilmiş PC tabanlı bir uzay simülatörüdür. Bu, Star Wars: X-Wingin yaratıcılarından biri olan David Wessman tarafından kurulan Impeller Studiosun ilk projesidir.

İndirme sayısı:
8255
Yayın yılı:
2023





Starfighter Inc. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Starfighter Inc. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Starfighter Inc. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Starfighter Inc. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Starfighter Inc. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Starfighter Inc. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cesaret. Beceri. Onur. Bunlar, zengin 3D ortamlarda yoğun hava ve uzay savaşını birleştiren bir uçuş eylemi/macera olan Star Wars Starfightera getirmeniz gereken üç temel özelliktir.
PC, XONE ve PS4 için Starfighter Origins, oyuncuya bir uzay gemisi üzerinde kontrol sağlayan bir savaş simülatörüdür.
AND ve iOS için Star Wars Battlefront Companion, PC ve konsollarda yayınlanan çevrimiçi bir nişancı olan Star Wars: Battlefront hayranları için tasarlanmış bir mobil uygulamadır.
Star Wars: Starfighter Special Edition, orijinal olarak PlayStation 2 sahipleri için özel olarak oluşturulan oyunun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Star Wars: Jedi Starfighter, 2001den kalma bir oyunun resmi devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle