Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Unmechanical Türkçe yama

07.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Unmechanical. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Unmechanical (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Unmechanical, zorlu bulmaca çözme, çekici keşif ve sürükleyici bir atmosferi birleştiren ödüllü bir 2.5D yan kaydırma oyunudur. Oyun bir öğrenci projesi olarak mütevazi bir başlangıç ​​yaptı ve o zamandan beri hem oyun hem de takım büyüdü.

İndirme sayısı:
9471
Yayın yılı:
2012





Unmechanical oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Unmechanical dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Unmechanical klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Unmechanical ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Unmechanical oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Unmechanical içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
3B bir dünyada aksiyon tabanlı ve bulmaca mekaniklerini karıştıran Voodoo Dice, bulmacaları benzersiz ve ilginç şekillerde çözmeniz için zihninizle oynayan yenilikçi, zorlu bir bulmaca oyunudur.
Focus Features ve LAIKA Entertainmentın yakında çıkacak olan filmine dayanan CORALINE, bulmaca çözme, karakter etkileşimi ve eşya toplamayı geleneksel aksiyon oyunuyla birleştiren tuhaf bir keşif
Stranded Sails, hayatta kalma, keşif, bulmaca çözme, çiftlik yönetimi ve savaşı birleştiren bir açık dünya oyunudur.
Neosaurs: The Legend of Sauria, tarayıcı tabanlı bir MMORPGdir. En son oyun teknolojisini klasik ve son derece popüler yandan kaydırma, beat-em-up formatı ile birleştiren Neosaurs, çarpıcı, boyalı
UNNECANICE, zor bulmaca çözme, çekici keşif ve etkileyici bir atmosferi birleştiren ödüllü bir 2.
Yorumlar
Yorum ekle