Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Voodoo Dice Türkçe yama

18.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Voodoo Dice. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Voodoo Dice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
3B bir dünyada aksiyon tabanlı ve bulmaca mekaniklerini karıştıran Voodoo Dice, bulmacaları benzersiz ve ilginç şekillerde çözmeniz için zihninizle oynayan yenilikçi, zorlu bir bulmaca oyunudur.

İndirme sayısı:
9128
Yayın yılı:
2010





Voodoo Dice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Voodoo Dice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Voodoo Dice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Voodoo Dice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Voodoo Dice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Voodoo Dice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dice Legacy, roguelike unsurları hayatta kalma, şehir kurma ve masa oyunu ile başkalarına karşı oynama yeteneği ile birleştiren bir bağımsız oyundur.
Galactic Keep: Dice Battles, gemideki tabletlere ve iOS akıllı telefonlara yönelik bir RPG oyunudur.
Voodoo Vince Remastered for XONE ve PC, 2003 yılında Xbox konsolunda piyasaya sürülen bir 3D platform oyununun yenilenmiş bir sürümüdür.
Voodoo Nights, Mindware Studiostaki (Soğuk Savaş: Behind The Iron Curtain geliştiricileri) Çek ekibi tarafından geliştirilen dinamik bir aksiyon oyunudur.
Voodoo Islands, bizi korkusuz bir korsan kaptanının hayatını deneyimlediğimiz Karayiplere zamanda geriye götüren bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle