Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Siren: New Translation Türkçe yama

16.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Siren: New Translation! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Siren: New Translation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Bir Amerikan televizyon ekibi, "kaybolmuş köy" efsanesini ortaya çıkarmak için Japonyaya geldi. Yedi farklı oynanabilir karakteri kontrol eden oyuncu, ürkütücü Hanuda köyünü saran lanetin ardındaki gizemi ortaya çıkarmalıdır.

İndirme sayısı:
8889
Yayın yılı:
2008





Siren: New Translation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Siren: New Translation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Siren: New Translation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Siren: New Translation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Siren: New Translation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Siren: New Translation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FINAL FANTASY VIInin nihai gizemi sonunda burada ortaya çıkacak. FINAL FANTASY VII DERLEMEnin dördüncü bölümü PSP™de patlıyor!
The House of the Dead: OVERKILL™ sizi Bayou Cityde hayatta kalmak ve The House of the Deadin kökenlerinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkarmak için son bir çabayla virüs bulaşmış, kana susamış
Bu gizemli, tüyler ürpertici macera ortaya çıkarken, uzaklardaki Yamijima Adasında gerçek korkuyu deneyimleyin.
Metroid Prime, birinci şahıs bir macera oyunudur. Oyuncular, Tallon IVe dağılmış yıkık duvarların ardındaki bir gizemi çözmesi gereken Samus Aran adında bir ödül avcısını kontrol ediyor.
Kratosun trajik geçmişinin ve Olimpos Dağındaki koltuğuna meteor gibi yükselişinin ardındaki gerçek hikayeyi ortaya çıkarın.
Yorumlar
Yorum ekle