Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crisis Core: Final Fantasy VII Türkçe yama

27.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Crisis Core: Final Fantasy VII. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir NAPALM.

Oyun için türkçe yama metni Crisis Core: Final Fantasy VII (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
FINAL FANTASY VIInin nihai gizemi sonunda burada ortaya çıkacak. FINAL FANTASY VII DERLEMEnin dördüncü bölümü PSP™de patlıyor! 1 Ocak 1997de PlayStation® için piyasaya sürülen FINAL FANTASY® VII, yalnızca Japonyada 4 milyon satışa ulaştı (FINAL FANTASY VII International dahil).

İndirme sayısı:
10752
Yayın yılı:
2008





Crisis Core: Final Fantasy VII oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crisis Core: Final Fantasy VII dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crisis Core: Final Fantasy VII klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crisis Core: Final Fantasy VII ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crisis Core: Final Fantasy VII oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crisis Core: Final Fantasy VII içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Final Fantasy Dimensions II, Final Fantasy serisinin çok beğenilen yan ürününün devamı niteliğindedir.
PlayStation®2 için DIRGE of CERBERUS, FINAL FANTASY®VII DERLEMEnin üçüncü bölümüdür.
Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Square Enix tarafından yaratılan ve piyasaya sürülen Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun üçüncü büyük genişleme paketidir.
Kriz Çekirdeği: Final Fantasy VII Reunion, JRPG Kriz Çekirdeği: Final Fantasy VIInin 2008 yılında PSP (PlayStation Portable) el konsolu için yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
PC, PS4 vb. için Final Fantasy X-2 HD, Final Fantasynin 2001de piyasaya sürülen onuncu bölümünün doğrudan devam oyununun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle