Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wonder Flick Türkçe yama

09.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Wonder Flick. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir AoRE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Wonder Flick (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Wonder Flick, Level-5 stüdyosu tarafından geliştirilen bir jRPGdir. Yaratıcılar, Profesör Layton serisinden, White Knight Chronicles serisinden veya son yılların en iyi jRPGlerinden biri olan Ni No Kuni: Beyaz Cadının Gazabından biliniyor.

İndirme sayısı:
10290
Yayın yılı:
2023





Wonder Flick oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wonder Flick dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wonder Flick klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wonder Flick ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wonder Flick oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wonder Flick içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness, Seviye 5te oldukça beğenilen cRPG oyununun devamı niteliğindedir.
Battle Group, akıllı telefonlar ve tabletler için yapımlarda uzmanlaşmış, Bane Games stüdyosundaki üçüncü (Flick Buddies ve Scoop Groupstan sonra) oyundur.
Flick Golf 3D, iOS ve Android sistemli mobil cihazlardan bilinen popüler spor oyununun Nintendo 3DS için hazırlanmış özel bir sürümüdür.
PS3, 3DS ve Switch için piyasaya sürülen Ni no Kuni, Dragon Quest serisinin son bölümlerinden oyuncular tarafından iyi bilinen bir stüdyo olan Level 5 ile yaratıcıları olan en ünlü Japon animasyon
Indian Gamehastra stüdyosu tarafından hazırlanan prodüksiyon, Minis servisi sayesinde PSPye giden iPhonedan başka bir dönüşüm.
Yorumlar
Yorum ekle