Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Valhalla Knights 2 Türkçe yama

02.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Valhalla Knights 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama uCF.

Oyun için türkçe yama metni Valhalla Knights 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Valhalla Knights 2 daha fazla özellik, içerik ve kişiselleştirme özgürlüğü sunarak oyuncuların nihai altı üyeli savaş partisini oluşturmasına ve Final Fantasy XIInin senaryo yazarı tarafından kaleme alınan inanılmaz bir maceraya atılmasına olanak tanıyor.

İndirme sayısı:
8604
Yayın yılı:
2008





Valhalla Knights 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Valhalla Knights 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Valhalla Knights 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Valhalla Knights 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Valhalla Knights 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Valhalla Knights 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Valhalla için öl! İskandinav mitolojisinden ve Viking döneminden büyük ölçüde ilham alan dinamik bir dövüş oyunudur.
Efsaneye göre, azılı suçlu W. Flockhart tarafından ölçülemez bir güç ve zenginlik hazinesi bırakılmıştır.
Valhalla Knights: Eldar Saga, geliştirici şirket K2 tarafından oluşturulan döngünün üçüncü taksitidir, ancak yalnızca PSP mobil konsolunda ortaya çıkan önceki iki bölümden farklı olarak, Wii konsol
Rol yapma oyunu Valhalla Chronicles, 800-1000 yıllarında Viking dünyasının tanımsız bir mitolojik/tarihsel versiyonunda geçiyor.
İnsanların, elflerin, cücelerin, buçuklukların ve diğer çeşitli ırkların bir arada uyum içinde yaşadığı, tarihten unutulmuş bir yer.
Yorumlar
Yorum ekle