Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Subsiege Türkçe yama

06.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Subsiege. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TWK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Subsiege (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
PC için Subsiege, klasik RTS mekaniklerini MOBA oyun öğeleriyle birleştiren bir strateji oyunudur. Bir Alman stüdyosu Icebird tarafından geliştirildi ve Headup Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8218
Yayın yılı:
2018





Subsiege oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Subsiege dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Subsiege klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Subsiege ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Subsiege oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Subsiege içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadows of Doubt, gizli ve dedektif unsurları birleştiren bir aksiyon macera oyunudur.
Dropzone, klasik RTS öğelerini modern MOBA yapımlarının öğeleriyle birleştiren, bire bir oyuncuya karşı oyuncu savaşına odaklanan çevrimiçi bir strateji oyunudur.
So Many Me, tipik platform oyunlarının mekaniklerini klasik Lemmingsi anımsatan çözümlerle birleştiren renkli bir mantık ve arcade oyunudur.
PC için Supernova, bir bilim kurgu MOBA oyunudur. Başlık Macar stüdyosu Primal Game tarafından geliştirildi ve Bandai Namco Games tarafından yayınlandı.
Crackpet Show, kurşun cehennemi nişancı roguelike unsurlarıdır. Bağımsız bir Polonya stüdyosu olan Vixa Games tarafından geliştirildi ve Ravenage Games tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle