Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Supernova Türkçe yama

19.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Supernova! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TWK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Supernova (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
PC için Supernova, bir bilim kurgu MOBA oyunudur. Başlık Macar stüdyosu Primal Game tarafından geliştirildi ve Bandai Namco Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10538
Yayın yılı:
2019





Supernova oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Supernova dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Supernova klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Supernova ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Supernova oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Supernova içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, arcade köklerine ve şimdi Dance Dance Revolution SuperNOVA ile PlayStation®2ye geri dönüyor.
Yıldızlar! Supernova Genesis, sıra tabanlı strateji oyunu Starsın devamı niteliğindedir!
Atlantis II, 1997 yapımı Atlantis: The Lost Talesın devamı niteliğindedir.
Dance Dance Revolution SuperNOVA2, en iyi DDR deneyimini sunmak için tasarlanmış çeşitli oyun geliştirmelerini bir araya getirerek en çok satan video oyunu serisini yeni zirvelere taşıyor.
Bulmaca, ışık ve müziğin birleşimiyle kendinizi şımartın! Tetsuya Mizuguchi ve Q Entertainmentın gişe rekorları kıran serisinin en son bölümü, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemine özel yepyeni
Yorumlar
Yorum ekle