Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World War II: Battle over the Pacific Türkçe yama

07.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, World War II: Battle over the Pacific, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Under SEH.

Oyun için türkçe yama metni World War II: Battle over the Pacific (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Şimdi Sony PSPde, Midasın en yeni İkinci Dünya Savaşı hava muharebesi oyunu artık taşınabilir formatta mevcut, böylece her zaman, her yerde oynayabilirsiniz!

İndirme sayısı:
9532
Yayın yılı:
2006





World War II: Battle over the Pacific oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World War II: Battle over the Pacific dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World War II: Battle over the Pacific klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World War II: Battle over the Pacific ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World War II: Battle over the Pacific oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World War II: Battle over the Pacific içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dünya Savaşı: Britanya Savaşı, bizi İkinci Dünya Savaşına geri götüren bir uçak simülatörüdür.
Order of Battle: PC, AND ve iOS için II. Dünya Savaşı, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen klasik, sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
World of Warcraft: Battle for Azeroth, 2004 yılında piyasaya sürülen World of Warcraft adlı klasik MMORPGnin yedinci genişlemesidir.
Order of Battle: Morning Sun, ilk olarak 2015 baharında Order of Battle: Pacific olarak piyasaya sürülen Order of Battle: World War II adlı sıra tabanlı stratejinin ücretli bir DLCsidir.
WWII: Pacific Heroes yenilikçi bir aksiyon oyunudur. Popüler bas ve ateş et oyunlarını simülasyon aksiyon oyunlarıyla birleştirir.
Yorumlar
Yorum ekle