Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Order of Battle: World War II Türkçe yama

26.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Order of Battle: World War II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir RiTUEL.

Oyun için türkçe yama metni Order of Battle: World War II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Order of Battle: PC, AND ve iOS için II. Dünya Savaşı, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen klasik, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Oyun, ünlü bir strateji oyunları yayıncısı ile sıcak bir şekilde karşılanan Panzer Corps serisinin geliştiricileri tarafından kurulan The Aristocrats adlı bağımsız bir stüdyonun işbirliğidir.

İndirme sayısı:
8354
Yayın yılı:
2023





Order of Battle: World War II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Order of Battle: World War II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Order of Battle: World War II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Order of Battle: World War II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Order of Battle: World War II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Order of Battle: World War II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Order of Battle: U.S. Marines, 2015 sıra tabanlı savaş strateji oyunu Order of Battle: II.
Endsieg, oynaması ücretsiz modelde dağıtılan sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Order of Battle: World War II için ücretli bir genişlemenin adıdır.
Order of Battle: Rising Sun, Lüksemburglu The Aristocrats tarafından geliştirilen sıra tabanlı strateji Order of Battle: World War II için ücretli bir DLCdir.
Order of Battle: Morning Sun, ilk olarak 2015 baharında Order of Battle: Pacific olarak piyasaya sürülen Order of Battle: World War II adlı sıra tabanlı stratejinin ücretli bir DLCsidir.
Panzerkrieg, Order of Battle: World War II adlı oynaması ücretsiz sıra tabanlı strateji oyununun bir sonraki ücretli genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle