Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Order of Battle: Rising Sun Türkçe yama

19.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Order of Battle: Rising Sun. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Order of Battle: Rising Sun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Order of Battle: Rising Sun, Lüksemburglu The Aristocrats tarafından geliştirilen sıra tabanlı strateji Order of Battle: World War II için ücretli bir DLCdir.

İndirme sayısı:
10544
Yayın yılı:
2016





Order of Battle: Rising Sun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Order of Battle: Rising Sun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Order of Battle: Rising Sun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Order of Battle: Rising Sun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Order of Battle: Rising Sun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Order of Battle: Rising Sun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Order of Battle: U.S. Marines, 2015 sıra tabanlı savaş strateji oyunu Order of Battle: II.
Endsieg, oynaması ücretsiz modelde dağıtılan sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Order of Battle: World War II için ücretli bir genişlemenin adıdır.
Order of Battle: PC, AND ve iOS için II. Dünya Savaşı, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen klasik, sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Order of Battle: Morning Sun, ilk olarak 2015 baharında Order of Battle: Pacific olarak piyasaya sürülen Order of Battle: World War II adlı sıra tabanlı stratejinin ücretli bir DLCsidir.
Panzerkrieg, Order of Battle: World War II adlı oynaması ücretsiz sıra tabanlı strateji oyununun bir sonraki ücretli genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle