Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

TMNT Mutant Melee Türkçe yama

21.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz TMNT Mutant Melee. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni TMNT Mutant Melee (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
TMNT™ Mutant Melee™, nihai TMNT™ parti deneyimidir. Oyun, 20den fazla oynanabilir karakter, rekabetçi bir Macera modu ve çok çeşitli mini oyunlar ve açılabilir öğelerle saatlerce vurma, çarpma ve çöpe atma eğlencesi sunar.

İndirme sayısı:
8430
Yayın yılı:
2005





TMNT Mutant Melee oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) TMNT Mutant Melee dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales TMNT Mutant Melee klasörüne koyun.

3. Türkçe yama TMNT Mutant Melee ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


TMNT Mutant Melee oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve TMNT Mutant Melee içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles, Ninja Turtlesın maceralarıyla ilgili başka bir aksiyon oyunudur.
Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up, popüler bir çizgi roman ve animasyon dizisinden uyarlanan bir dövüş oyunudur.
Super Smash Bros. Melee, öngörülemeyen aksiyona ve kesintisiz animasyonlu saldırılara sahip dört kişilik nihai dövüş oyunudur.
En son maceralarında TMNTye katılın. İster NYC sokaklarında Foot Ninjalarla savaşsınlar, ister Triceraton üssüne sızsınlar, her zaman aksiyon mu arıyorlar yoksa aksiyon onları mı arıyor?
The Fall: Mutant City, 2004te piyasaya sürülen The Fall: Last Days of Gaia cRPGsinden bilinen kıyamet sonrası bir vizyonda geçen klasik bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle