Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up Türkçe yama

16.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama METROiD.

Oyun için türkçe yama metni Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up, popüler bir çizgi roman ve animasyon dizisinden uyarlanan bir dövüş oyunudur. Oyun geliştiricileri yepyeni bir hikaye yaratmaya karar verdiler - senaryo, geçmişte göreceğimizden oldukça farklı olan Peter Lairdin kendisi (TMNT çizgi romanlarının yazarı) tarafından yazılmıştı.

İndirme sayısı:
10184
Yayın yılı:
2009





Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles, Ninja Turtlesın maceralarıyla ilgili başka bir aksiyon oyunudur.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows sizi her şeyin başladığı yere geri götürüyor.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, dövüş oyunu öğeleri ve Teenage Mutant Ninja Turtles serisinin PC, PS4 vb.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze, Nickelodeonun popüler Teenage Mutant Ninja Turtles animasyon programının 2.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled, Teenage Mutant Ninja Turtlesın yer aldığı bir kült dövüş oyunu serisinin ikinci bölümünün yeniden yapımı.
Yorumlar
Yorum ekle