Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dance Fest Türkçe yama

12.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dance Fest, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TPoDT.

Oyun için türkçe yama metni Dance Fest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Sugarbabes ve The Pussycat Dolls müzikleriyle Dance Fest sizi disko dünyasına götürüyor! Bir disko ortamında yer alan Dance Fest, harika liste başı hitlerinden mükemmel bir seçim sunar.

İndirme sayısı:
8114
Yayın yılı:
2006





Dance Fest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dance Fest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dance Fest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dance Fest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dance Fest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dance Fest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, Dance Dance Revolution ULTRAMIX4 ile Xboxta şimdiye kadarki en iyi dans performansını sunuyor.
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, arcade köklerine ve şimdi Dance Dance Revolution SuperNOVA ile PlayStation®2ye geri dönüyor.
PS2 ve Wiide yayınlanan Dance Party: Pop Hits, bize on beş pop müzik hitinin ritminde eğlenme şansı veren bir dans oyunudur.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
The Pussycat Dolls, Kelis ve All Saintsden parçalarla Street Dance, dans matı kulüplerini çok çeşitli gümbürtülerle şehir gettosunun dünyasına götürüyor.
Yorumlar
Yorum ekle