Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pac-Man Collection Türkçe yama

01.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Pac-Man Collection. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pac-Man Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Pac-Man Koleksiyonu, Namconun GameBoy Advancede piyasaya sürülen ilk ürünlerinden biriydi. Bu başlık birçok yönden Namco Museum serisindeki oyunlara benziyor.

İndirme sayısı:
8735
Yayın yılı:
2001





Pac-Man Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pac-Man Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pac-Man Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pac-Man Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pac-Man Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pac-Man Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, GameBoy Advance konsolunda piyasaya sürülen Mega Man Zero serisinin dört bölümünün ve Mega Man ZX serisinin iki bölümünün (Mega Man ZX ve Mega Man) yenilenmiş
Silent Hill Koleksiyonu, Silent Hill 2, Silent Hill 3 ve Silent Hill 4: The Roomdan oluşuyor ve korku türünü yeniden tanımlayan oyunlara kapsamlı bir genel bakış sunuyor.
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
Eleştirmenlerce beğenilen Sly Cooper® serisi, bu sonbaharda PlayStation®3 sistemi (PS3™) için The Sly Collection™ ile muzaffer dönüşünü yapıyor.
Mega Man® Zero koleksiyonu, daha önce Game Boy® Advancede yayınlanan dört Mega Man® Zero oyununun tamamını Nintendo DS™ için tek bir kartuşta topluyor.
Yorumlar
Yorum ekle