Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Agarest War Türkçe yama

24.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Agarest War. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CHAOS!, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Agarest War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Zamanın şafağında, iyi ve kötülük güçleri arasında korkunç bir savaş, agarest dünyasının yok edilmesiyle sonuçlandı. Zaferlerinden sonra, Işık Tanrıları, Karanlık Tanrılarının çürüyen bedenlerini birleştirdi ve yeni bir dünya yarattı.

İndirme sayısı:
9487
Yayın yılı:
2007





Agarest War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Agarest War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Agarest War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Agarest War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Agarest War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Agarest War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir gün dünya, korkunç bir yıkıma neden olan gizemli, kör edici bir ışıkla kaplandı.
Record of Agarest Senki Zero, Avrupa pazarında Agarest: Generations of War adı altında piyasaya sürülen 2009daki oyunun devamı ve ön bölümüdür.
Zamanın başlangıcında, iyi ve kötü güçler arasında Agarest dünyasının yıkımıyla sonuçlanan korkunç bir savaş patlak verdi.
Record of Agarest War: Mariage, Idea Factory tarafından geliştirilen bir PSP oyununun yeniden düzenlenmiş halidir.
Mary Skelter 2, bir zindan paletli RPG oyunudur. Oyun, 2017de yayınlanan ilk bölümün yazarları olan Idea Factory stüdyosunun yanı sıra Code: Realize, Agarest ve Hyperdimension Neptunia serisi
Yorumlar
Yorum ekle