Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Puzzle League Türkçe yama

06.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pokemon Puzzle League, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir l0wb1t.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Puzzle League (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Beyninizin gücünün ve hızının Pokémonunuzun gücü kadar önemli olduğu yeni bir Pokémon savaşına hazır olun! Ash, Brock, Misty ve Pokémon animasyon serisinden daha birçok karaktere, Pokémon Puzzle Master unvanı için rekabet etmek üzere Puzzle Villageda toplanırken katılın.

İndirme sayısı:
8757
Yayın yılı:
2008





Pokemon Puzzle League oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Puzzle League dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Puzzle League klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Puzzle League ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Puzzle League oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Puzzle League içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Panelleri tutup sola ve sağa kaydırmak için DS kalemini kullanın. Aynı renkteki üç veya daha fazla paneli eşleştirirseniz bunlar kaybolur.
Pokemon Crystal, 3DS için Pokemon serisindeki eski girişlerden birinin başka bir limanıdır.
Bağımlılık yapan yapboz aksiyonu Dr. Mario & Puzzle League ile avucunuzun içine geliyor – ilk kez bir arada iki harika yapboz oyunu!
Pokémon fenomeni, Pokémon ve Miisin birbirleriyle ilk kez etkileşim kurmasını izlemenizi sağlayan bir oyun olan My Pokémon Ranch ile WiiWarede başlıyor.
Pokémon FireRed ve LeafGreen, Pokémonun ilk kez kök saldığı ve büyük bir fenomene dönüştüğü bölge olan Kantoda geçiyor ve en yeni oyunlar tonlarca heyecan verici yeni özellik içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle