Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Crystal Türkçe yama

16.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pokemon Crystal, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MiRACLE.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Crystal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Pokemon Crystal, 3DS için Pokemon serisindeki eski girişlerden birinin başka bir limanıdır. Başlangıçta GameBoy Colorda bir kardeş başlık ve Pokemon Gold ve Pokemon Silverın geliştirilmiş bir versiyonu olarak çıkış yaptı ve bununla birlikte ana serinin 2.

İndirme sayısı:
9344
Yayın yılı:
2018





Pokemon Crystal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Crystal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Crystal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Crystal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Crystal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Crystal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pokémon™ Conquest oyununda, bir Pokémon ile bağlantılı genç bir Savaş Lordu rolünü üstleniyorsunuz.
3DS için Pokemon Ultra Sun, Game Freakin popüler RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Pokémon™ HeartGold Versiyonu ve Pokémon SoulSilver Versiyonu, oyuncuları yaklaşık on yıl önce sevilen orijinal Pokémon Gold ve Pokémon Silver oyunlarında ilk kez tanıtılan doğal Johto bölgesine geri
Pokemon Gold, Nintendo şirketinin en büyük franchiselarından biri olan popüler Pokemon serisindeki ikinci girişin öykünülmüş bir limanıdır.
Pokémon FireRed ve LeafGreen, Pokémonun ilk kez kök saldığı ve büyük bir fenomene dönüştüğü bölge olan Kantoda geçiyor ve en yeni oyunlar tonlarca heyecan verici yeni özellik içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle