Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Conquest Türkçe yama

14.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pokemon Conquest, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Conquest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Pokémon™ Conquest oyununda, bir Pokémon ile bağlantılı genç bir Savaş Lordu rolünü üstleniyorsunuz. Pokémonunuzla birlikte, büyüyen krallığınızı güçlendirmek için Savaşçı müttefikler toplamaya başlamalısınız.

İndirme sayısı:
8267
Yayın yılı:
2012





Pokemon Conquest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Conquest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Conquest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Conquest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Conquest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Conquest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pokemon Crystal, 3DS için Pokemon serisindeki eski girişlerden birinin başka bir limanıdır.
Conquest 2: The Vyrium Uprising, 2001 yılında yayınlanan Conquest: Frontier Wars adlı popüler gerçek zamanlı stratejinin (RTS) devamı niteliğindedir.
3DS için Pokemon Ultra Sun, Game Freakin popüler RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Pokémon fenomeni, Pokémon ve Miisin birbirleriyle ilk kez etkileşim kurmasını izlemenizi sağlayan bir oyun olan My Pokémon Ranch ile WiiWarede başlıyor.
Pokémon FireRed ve LeafGreen, Pokémonun ilk kez kök saldığı ve büyük bir fenomene dönüştüğü bölge olan Kantoda geçiyor ve en yeni oyunlar tonlarca heyecan verici yeni özellik içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle