Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Red Baron Türkçe yama

09.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Red Baron. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ENGiNE.

Oyun için türkçe yama metni Red Baron (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Birinci Dünya Savaşında iki ve üç uçakla uçmanın heyecanını yaşayın. Düşmanlar size her yönden saldırırken, havadan muhteşem it dalaşlarında kendinizi savunun.

İndirme sayısı:
8433
Yayın yılı:
2005





Red Baron oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Red Baron dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Red Baron klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Red Baron ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Red Baron oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Red Baron içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pedabouche Kalesi, pitoresk bir vadinin fonunda yıllarca gururla kendini gösterdi.
Red Baron, bilgisayar eğlence tarihindeki en ünlü uçak simülatörlerinden biridir ve Birinci Dünya Savaşı sırasındaki hava savaşları konusunu ele alır.
Great Game Products tarafından geliştirilen Bridge Baron serisi, spor briçin en iyi bilgisayar uyarlamalarından biri olarak kabul ediliyor ve bu seriden birçok oyunun Dünya Briç Programları
BEAGLE YA DA BARON- GÖKLERİ KİM YÖNETECEK? Snoopy, bir gün köpek kulübesinin tepesinde uyuklarken büyülü bir rüya görür.
Bridge Baron 21, Polonyada piyasaya sürülen Bridge Baron 17nin halefidir.
Yorumlar
Yorum ekle