Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Live 2001 Türkçe yama

12.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız NBA Live 2001. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama nGen sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni NBA Live 2001 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
ÇEVRİMİÇİ TOPLULUK Hızlı, kullanımı kolay Eşleştirme Sistemi ile Gelişmiş Sohbet ve Eşleştirme. Bir oyun kurmak, arkadaşlarınızla sohbet etmek ve daha fazlası için çevrimiçi Lobiye girin.

İndirme sayısı:
9316
Yayın yılı:
2001





NBA Live 2001 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Live 2001 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Live 2001 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Live 2001 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Live 2001 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Live 2001 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Live A Live, orijinal olarak 1994 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System (SNES) konsolu için piyasaya sürülen ve hiçbir zaman resmi İngilizce versiyonu olmayan klasik Japon RPGsinin
NBA LIVE 16, serideki her oyunu geliştiren EA Sports tarafından 90ların ortalarında başlatılan basketbola adanmış popüler spor oyun serisinin bir başka yıllık baskısıdır.
Date A Live: Rio Reincarnation, daha önce yalnızca ABDde piyasaya sürülen Date A Live serisini oluşturan üç görsel roman macera oyununun (Date A Live: Rinne Utopia, Date A Live: Arusu Install, Date A
NBA LIVE 2004 ile oyununuzu hızlandırın. Yepyeni 10 Kişilik Serbest Stil, özgün oynanış ve çarpıcı grafiklerle NBA LIVE 2004, kusursuz basketbol deneyimi sunuyor.
NBA Live serisinin PS2deki ikinci denemesi şu güncellemeleri getiriyor: Evet, Live 2000den beri bu oyunun içinde, ancak bu, Jordanın yeni takımı Washington Wizards ile birlikte oynadığı ilk oyun.
Yorumlar
Yorum ekle