Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shikhondo: Soul Eater Türkçe yama

23.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Shikhondo: Soul Eater, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shikhondo: Soul Eater (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Shikhondo: Soul Eater, DeerFarmdaki Koreli geliştiriciler tarafından hazırlanan arcade shooter türünün tipik bir temsilcisidir. Oyun, diğer şeylerin yanı sıra, ünlü ZUN tasarımcısı, programcısı, grafik tasarımcısı ve bestecisi tarafından uzun yıllardır Japonyada ortaya çıkan bir dizi benzer oyuna duyulan hayranlık sayesinde geliştirildi.

İndirme sayısı:
8334
Yayın yılı:
2017





Shikhondo: Soul Eater oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shikhondo: Soul Eater dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shikhondo: Soul Eater klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shikhondo: Soul Eater ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shikhondo: Soul Eater oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shikhondo: Soul Eater içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gods Eater Burst for PSP, Monster Hunter serisinin popülerliğinden ilham alan macera ve RPG özelliklerine sahip dinamik bir aksiyon oyunudur.
Soul Blade (orijinal olarak Japonyada Soul Edge olarak yayınlandı), Namco (şimdi Namco Bandai) tarafından yayınlanan üç boyutlu bir dövüş oyunudur.
God Eater 2, Monster Hunter serisinin hayranları düşünülerek geliştirilen Bandai Namconun dinamik aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
God Eater for PSP, Namco Bandai tarafından geliştirilen bir aksiyon RPG oyunudur.
Metal Gear Solid 3D: Snake Eater, Nintendo 3DS konsolu için tasarlanan MGS markasının ilk baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle