Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Soul Blade Türkçe yama

07.04.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Soul Blade, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Soul Blade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Soul Blade (orijinal olarak Japonyada Soul Edge olarak yayınlandı), Namco (şimdi Namco Bandai) tarafından yayınlanan üç boyutlu bir dövüş oyunudur.

İndirme sayısı:
9381
Yayın yılı:
1997





Soul Blade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Soul Blade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Soul Blade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Soul Blade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Soul Blade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Soul Blade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ronin Blade (ABDde Soul of the Samurai olarak bilinir), 1999da PS1de yayınlanan, ayrı hikayelere sahip iki oynanabilir karakter sunan bir aksiyon macera oyunudur.
Soul Sacrifice for PSV, acımasız bir karanlık fantezi dünyasında geçen acımasız bir aksiyon oyunudur.
Blade & Soul: Revolution, fantastik bir açık dünyada geçen, Uzak Doğu dövüş sanatları hakkında oynaması ücretsiz bir MMORPGdir.
Bleach hikayesi, Soul Reapers olarak bilinen savaşçılar da dahil olmak üzere, öbür dünyadan gelen ruhları görme gücüne sahip 15 yaşındaki Ichigo Kurosakiyi takip ediyor.
PC ve PS3 için Blade & Soul, rakiplerle hızlı tempolu çatışmalara odaklanan Uzak Doğu savaş sanatına sahip bir MMORPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle