Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blade & Soul Türkçe yama

07.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Blade & Soul. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MESMERiZE.

Oyun için türkçe yama metni Blade & Soul (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
PC ve PS3 için Blade & Soul, rakiplerle hızlı tempolu çatışmalara odaklanan Uzak Doğu savaş sanatına sahip bir MMORPG oyunudur. Oyun, Kore mitolojisindeki karakterlerin etrafında dönen hikaye ile Asyayı andıran bir ülkede geçmektedir.

İndirme sayısı:
10432
Yayın yılı:
2023





Blade & Soul oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blade & Soul dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blade & Soul klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blade & Soul ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blade & Soul oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blade & Soul içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ronin Blade (ABDde Soul of the Samurai olarak bilinir), 1999da PS1de yayınlanan, ayrı hikayelere sahip iki oynanabilir karakter sunan bir aksiyon macera oyunudur.
Blade & Soul: Revolution, fantastik bir açık dünyada geçen, Uzak Doğu dövüş sanatları hakkında oynaması ücretsiz bir MMORPGdir.
PS4teki Blade Ballet, küçük bir stüdyo DreamSail Gamesden bir arcade oyunudur.
Blade 9, Uzak Doğu yapımlarının karakteristik özelliği olan yüksek fantezi geleneğinde sürdürülen ücretsiz bir MMORPGdir.
Blade and Sorcery, arenaya girdiğimiz ve çeşitli rakiplerle savaştığımız birinci şahıs bir fantezi aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle