Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Juiced Türkçe yama

17.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Juiced. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir QUARTEX.

Oyun için türkçe yama metni Juiced (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Adınıza bir tekerlek takımı bile olmayan bir çaylak olarak başlayarak, amacınız kendi ekibinizi oluşturmak ve Angel Citynin yerleşik sokak yarışı sahnesine hükmetmektir.

İndirme sayısı:
8457
Yayın yılı:
2005





Juiced oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Juiced dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Juiced klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Juiced ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Juiced oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Juiced içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yakın gelecekte, Orta Amerikanın kuzeybatı bölgesinde yer alan ve hem Kolombiya hem de Venezuelayı kapsayan “Delta Force: Angel Falls” bu egzotik bölgenin kırsal, seyrek nüfuslu bölgelerini sunuyor.
Japonyadaki çılgınca popüler anime ve manga serisine dayanan FULLMETAL ALCHEMIST, Cartoon Networkün Adult Swim programında bölümlü programlamayla başlayarak Amerikaya doğru yol aldı.
İLK FORMULA ONE™ KARİYER MODU: Süper ehliyete sahip olmayan bir çaylak sürücü olarak başlayın ve dünyanın en hızlı motor sporunda rekabet etmek için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlayın.
Juiced: Eliminator, PSPnin yeni çok oyunculu oyunlar sunma işlevinden yararlanarak benzersiz bir oyun deneyimi sunacak ve Juicedin sokak yarışı türünde lider olmasına yardımcı olan Crew ve Pink-slip
AND, WWW ve iOS için Angel Stone, fantaziyi çeşitli mitolojilerin unsurlarıyla karıştıran bir evrende gerçekleşen aksiyon ile kıyamet sonrası bir hacknslash.
Yorumlar
Yorum ekle