Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zegapain XOR Türkçe yama

28.12.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Zegapain XOR. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ORACLE.

Oyun için türkçe yama metni Zegapain XOR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Zegapain XOR, aynı adlı popüler (özellikle Japonyada) bir animasyon dizisi temelinde oluşturulmuş bir konumdur. Çizgi film prototipinin hayranları kesinlikle açık kollarla kabul edecek olsa da, konusu diziye o kadar atıfta bulunmuyor ki diğer oyuncular da bundan zevk almayacak.

İndirme sayısı:
9509
Yayın yılı:
2006





Zegapain XOR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zegapain XOR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zegapain XOR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zegapain XOR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zegapain XOR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zegapain XOR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Popüler TV animasyon dizisi Shaman Kingin dünya prömiyeri 1998de Japonyada gerçekleşti.
İlk çizgi romanın çıkışının 20. yıl dönümü vesilesiyle, Titeufun hayranları uzun metrajlı bir animasyon filmi izlediler (Titeuf: Le Film, 2011).
Digimon Masters Online, Japonyada TOEI Animation tarafından oluşturulan "Digimon Savers" adlı animasyon film serisine dayanan bir MMORPGdir.
Cowboy Bebopun aksiyonu, popüler Japon animasyon dizisi ve aynı adlı mangadan bilinen bir dünyada geçiyor.
PC, SWITCH vb. için Bunker, tamamen 90ların sonlarında popüler olan Full Motion Video teknolojisi temelinde oluşturulmuş bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle