Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SimIsle: Missions in the Rainforest Türkçe yama

15.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız SimIsle: Missions in the Rainforest. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama NoPE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni SimIsle: Missions in the Rainforest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
SimIsle: Missions in the Rainforest, inşaat ve yönetim konseptine dayanan başka bir Maxis oyunudur. Farklı temalara sahip bir dizi daha az başarılı "sims" in ardından, yayıncılar dizinin köklerine geri dönmeye karar verdiler ve yine oyunculara klasik bir ekonomik strateji sundular.

İndirme sayısı:
9399
Yayın yılı:
1995





SimIsle: Missions in the Rainforest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SimIsle: Missions in the Rainforest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SimIsle: Missions in the Rainforest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SimIsle: Missions in the Rainforest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SimIsle: Missions in the Rainforest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SimIsle: Missions in the Rainforest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu adil değil!!!, Korkunç Henry Nintendo DS™ ve Wii™ye geliyor, ebeveynler DİKKAT!
Lost Secret of the Rainforest, yemyeşil ormanlar, gizemli mağaralar ve sarp, sis kaplı tepelerin üzerindeki antik kalıntılar arasında bir yürüyüştür.
Gizli Görevler: Kursk K-141 Operasyonu, casus gerilim geleneğinde geleneksel bir üçüncü şahıs tıkla ve tıkla macerasıdır.
Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII, II. Dünya Savaşının hava muharebeleri hakkında başarılı bir video oyununun devamı niteliğindedir.
İnsanlığın barışçıl odaklı, kuş benzeri Firekkan ile üçüncü bir ırkla karşılaştığı Wing Commander uzay simülatörüne ikinci ekleme.
Yorumlar
Yorum ekle