Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Supremacy Türkçe yama

27.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Street Supremacy! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Street Supremacy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Sokak üstünlüğü için yola çıkmış bir ekibin üyesi olarak sokak yarışının heyecanını yaşayın. Tokyonun trafik dolu sokaklarında yarışırken rakiplerinizle yüzleşin.

İndirme sayısı:
8468
Yayın yılı:
2006





Street Supremacy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Supremacy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Supremacy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Supremacy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Supremacy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Supremacy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Supremacy: Your Will Be Done, Master of Orion adlı kült oyun MicroProsea benzer gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Supremacy: Four Paths To Power, bir veya iki oyuncu için benzersiz, hızlı tempolu ama derinden stratejik bir gezegenler arası savaş oyunudur.
Supremacy 1914, bir web tarayıcısı üzerinden oynanmak üzere tasarlanmış, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir stratejidir.
Call of Duty: Advanced Warfare – Supremacy for PC, Sledgehammer Games tarafından oluşturulan popüler nişancı oyununun üçüncü genişleme paketidir.
Supremacynin ilk kuralı şudur: HİÇBİR kural yoktur Supremacy MMA, onaysız, amatör ve lisanssız MMA dövüşlerinin vahşiliğini 360 ve PS3ünüze getirerek hızlı ve öfkeli oyun ve yeraltı estetiğini resmi
Yorumlar
Yorum ekle