Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Realms of the Haunting Türkçe yama

23.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Realms of the Haunting! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TFT.

Oyun için türkçe yama metni Realms of the Haunting (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Realms of the Hauntingdeki ana karakter, gizemli bir rahibin isteği üzerine Büyük Britanyada Hellston adlı bir köye giden bir papazın oğlu Adam Randalldır.

İndirme sayısı:
8155
Yayın yılı:
1997





Realms of the Haunting oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Realms of the Haunting dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Realms of the Haunting klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Realms of the Haunting ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Realms of the Haunting oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Realms of the Haunting içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
İrlandanın Malloy Kalesinin yıkık salonlarını süsleyen en romantik olay olarak lanse edilen Simmons-Mallory düğünü, bir peri masalı başlangıcı olacaktı ama şimdi damat kayıp!
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.
Age of Wonders III: PC için Golden Realms, sıra tabanlı strateji Age of Wonders IIIün ilk büyük genişletmesidir.
Oyuncular, her iki ebeveyninin de yaşadığı trajik bir araba kazasından sağ kurtulan tek kişi olan 18 yaşındaki Fiona Belli rolünü üstleniyor.
Yorumlar
Yorum ekle