Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RACE Pro Türkçe yama

03.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız RACE Pro. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Under SEH, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni RACE Pro (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
RACE Pro, tümü SimBinin kendi fizik motoru olan Lizard tarafından desteklenen, oyunculara en üst düzey yarış simülasyonu deneyimi sunan nefes kesici bir gerçekliği yeniden yaratıyor.

İndirme sayısı:
8987
Yayın yılı:
2009





RACE Pro oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RACE Pro dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RACE Pro klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RACE Pro ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RACE Pro oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RACE Pro içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
WTCC 06 sezonunun RACE – The Official WTCC oyunundaki yoğun aksiyonunun ardından, yepyeni bir tek koltuklu yarış deneyiminin zamanı geldi.
Cars Race-O-Ramada oyuncular, Race-O-Rama kupasını kendi kişisel Lightning McQueenleri olarak kazanmak için aksiyon dolu pistlerde yeni karakterlere karşı yarışacaklar.
PC, PS3 ve X360 için GRID, Codemasters tarafından geliştirilen Race Driver serisinin dördüncü bölümüdür.
F1 Race Stars: Powered Up Edition, WiiU kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış F1 Race Starsın özel bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle