Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nuclear Dawn Türkçe yama

16.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Nuclear Dawn. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FFF.

Oyun için türkçe yama metni Nuclear Dawn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Nuclear Dawn, oyunun her iki tarafını da engellemeden veya seyreltmeden tam bir FPS ve RTS deneyimi sunan ilk oyundur. Modern şehirlerde modellenmiş, savaşın parçaladığı kıyamet sonrası bir manzarada bir asker olarak oynayın ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için çeşitli silahlar ve teçhizatlar kullanarak düşmanlarınıza zırhlı, saldırı veya gizli piyade olarak savaşın.

İndirme sayısı:
10373
Yayın yılı:
2023





Nuclear Dawn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nuclear Dawn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nuclear Dawn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nuclear Dawn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nuclear Dawn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nuclear Dawn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nuclear Dawn 2, InterWave stüdyosunun sorumlu olduğu birinci şahıs nişancı (FPS) ve strateji modunun (RTS) bir kombinasyonudur.
Nuclear Blaze, itfaiyeci rolünü üstlenmenize izin veren 2D bir arcade oyunudur.
Nükleer Savaş Simülatörü, oyuncunun nükleer savaşın simülasyonunu yapmasına izin veren bir strateji oyunudur.
PC, PS4 ve PSV için Nuclear Throne, 2010 yılında kurulan Hollandalı bir stüdyo olan Vlamberin roguelike bir aksiyon oyunudur.
PS1de yayınlanan Chase the Express (Kuzey Amerikada Covert Ops: Nuclear Dawn olarak bilinir), mekanik olarak Resident Evile benzeyen üç boyutlu bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle