Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nuclear War Simulator Türkçe yama

26.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Nuclear War Simulator. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Nuclear War Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
Nükleer Savaş Simülatörü, oyuncunun nükleer savaşın simülasyonunu yapmasına izin veren bir strateji oyunudur. Bit Mirror tarafından geliştirildi ve Matrix Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9357
Yayın yılı:
2023





Nuclear War Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nuclear War Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nuclear War Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nuclear War Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nuclear War Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nuclear War Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nuclear Dawn 2, InterWave stüdyosunun sorumlu olduğu birinci şahıs nişancı (FPS) ve strateji modunun (RTS) bir kombinasyonudur.
Nuclear Dawn, oyunun her iki tarafını da engellemeden veya seyreltmeden tam bir FPS ve RTS deneyimi sunan ilk oyundur.
Nuclear Blaze, itfaiyeci rolünü üstlenmenize izin veren 2D bir arcade oyunudur.
PC, PS4 ve PSV için Nuclear Throne, 2010 yılında kurulan Hollandalı bir stüdyo olan Vlamberin roguelike bir aksiyon oyunudur.
Car Transport Simulator, oyuncunun çeşitli araba türlerini taşıyan bir treylerin sürücüsü rolünü oynamasına izin veren bir simülatör oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle