Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Slime Rancher Türkçe yama

02.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Slime Rancher. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Slime Rancher (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Monomi Parkın bağımsız ekibinden PC, PS4 ve XONE için mevcut olan Slime Rancher sandbox oyunu. PlotSlime Rancher, Dünyadan bin ışıkyılı uzaklıkta bulunan Far, Far Rangee seyahat eden ve daha iyi bir yaşam arayan cesur, genç bir çiftçi kızı olan Beatrix Labeaunun hikayesini takip ediyor.

İndirme sayısı:
8101
Yayın yılı:
2017





Slime Rancher oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Slime Rancher dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Slime Rancher klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Slime Rancher ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Slime Rancher oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Slime Rancher içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monster Rancher 1 & 2 DX, Koei Tecmodan iki klasik RPGnin yenilenmiş versiyonlarını içeren bir koleksiyon.
Monster Rancher Battle Card: Episode II, Monster Rancher serisinin bir yan ürünü ve Game Boy Colorda ortaya çıkan kart oyununun devamıdır.
Monster Rancher 2, Tecmo (şu anda Koei Tecmo) tarafından geliştirilen RPG ve yaşam simülasyonu unsurları içeren bir dizi strateji oyununun ikinci bölümüdür.
Monster Rancher Hop-A-Bout, Tecmo (şimdi Koei Tecmo) tarafından geliştirilen Monster Rancher serisinin bir yan ürünü.
2005 RPG hiti Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed Kingin arkasındaki yaratıcı beyinlerin en son oyunu Nintendo DSye geldi.
Yorumlar
Yorum ekle