Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Rancher 1 & 2 DX Türkçe yama

16.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Monster Rancher 1 & 2 DX. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Monster Rancher 1 & 2 DX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Monster Rancher 1 & 2 DX, Koei Tecmodan iki klasik RPGnin yenilenmiş versiyonlarını içeren bir koleksiyon. Set, Monster Rancherın 1997de piyasaya sürülen ilk bölümünün ve iki yıl sonra piyasaya sürülen devam oyununun remasterlarını içeriyor.

İndirme sayısı:
9934
Yayın yılı:
2021





Monster Rancher 1 & 2 DX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Rancher 1 & 2 DX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Rancher 1 & 2 DX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Rancher 1 & 2 DX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Rancher 1 & 2 DX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Rancher 1 & 2 DX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monomi Parkın bağımsız ekibinden PC, PS4 ve XONE için mevcut olan Slime Rancher sandbox oyunu.
Monster Prom 2: Monster Camp, 2018de Monster Prom oyunuyla başlayan sıra dışı bir flört simülatörleri serisinin ikinci bölümüdür.
Monster Rancher Battle Card: Episode II, Monster Rancher serisinin bir yan ürünü ve Game Boy Colorda ortaya çıkan kart oyununun devamıdır.
Monster Rancher 2, Tecmo (şu anda Koei Tecmo) tarafından geliştirilen RPG ve yaşam simülasyonu unsurları içeren bir dizi strateji oyununun ikinci bölümüdür.
Monster Rancher Hop-A-Bout, Tecmo (şimdi Koei Tecmo) tarafından geliştirilen Monster Rancher serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle