Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Soccer Manager Türkçe yama

11.04.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Soccer Manager. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Soccer Manager (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Soccer Manager, Alman Bigpoint şirketi tarafından ücretsiz oynanabilen birkaç tarayıcı tabanlı MG (Manager Games) oyunundan biridir. Aynı motora ve oyunun benzer kurallarına dayanırlar, ancak bireysel spor disiplinlerinin özgünlüğünden kaynaklanan farklılıkları dikkate alırlar.

İndirme sayısı:
9885
Yayın yılı:
2005





Soccer Manager oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Soccer Manager dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Soccer Manager klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Soccer Manager ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Soccer Manager oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Soccer Manager içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
New Star Soccer Manager, hem oyun oynayabileceğimiz hem de menajer olarak bir takımı yönetebileceğimiz bir futbol simülatörüdür.
FIFA Soccer Manager, Electronic Artsın spor oyunlarının geliştirilmesine adanmış bir alt bölümü olan EA Sports tarafından oluşturulan ilk futbol menajeridir.
Güzel oyunun hayranları için Futbolun hızlı ve çılgın dünyasına girin ve nihai rüya takımınızı kurun.
Tüm zamanların en iyi futbol menajeri olarak uluslararası alanda tanınmaya ne dersiniz?
Football Manager, Sports Interactivein çok beğenilen serisinin hayranları için gözlerini ziyafet çekecek yeni özelliklerle dolu Noelden önce geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle