Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Ocean: First Departure Türkçe yama

15.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Star Ocean: First Departure. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir IRAQ ATT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Star Ocean: First Departure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Uzay Tarihi 346. Bir Terran Federasyonu gemisinin mürettebatı, Roak gezegenine varır. Bazı yerel kahramanların yardımıyla bir gizemi çözmek ve galaktik bir savaşı durdurmak için birlikte çalışmalılar.

İndirme sayısı:
9837
Yayın yılı:
2008





Star Ocean: First Departure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Ocean: First Departure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Ocean: First Departure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Ocean: First Departure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Ocean: First Departure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Ocean: First Departure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster, 2009da piyasaya sürülen Japon jRPGsi Star Ocean: The Last Hopeun bir PC ve PS4 remastered sürümüdür.
Star Ocean: First Departure R, Square Enix stüdyosu tarafından oluşturulan PSP versiyonundan sonra 1996da piyasaya sürülen bir oyunun bir başka remasterı.
Square Enixin en yeni RPGsi, Star Oceanın tüm ayırt edici özelliklerini - inanılmaz bir hikaye, yoğun grafikler ve gerçek zamanlı savaş aksiyonu - PlayStation 3e getiriyor.
Star Ocean 5: PS4 ve PS3 için Bütünlük ve İnançsızlık, fantezi ve bilim kurgu estetiğini birleştiren jRPG serisinin beşinci girişidir.
Star Ocean: Anamnesis, tri-Ace tarafından geliştirilen mobil bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle