Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness Türkçe yama

27.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SZOPKA.

Oyun için türkçe yama metni Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Star Ocean 5: PS4 ve PS3 için Bütünlük ve İnançsızlık, fantezi ve bilim kurgu estetiğini birleştiren jRPG serisinin beşinci girişidir. Seri, SNESteki ilk çıkışından bu yana, Japon Tri-Ace stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10836
Yayın yılı:
2016





Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster, 2009da piyasaya sürülen Japon jRPGsi Star Ocean: The Last Hopeun bir PC ve PS4 remastered sürümüdür.
Uzay Tarihi 346. Bir Terran Federasyonu gemisinin mürettebatı, Roak gezegenine varır.
Star Ocean: First Departure R, Square Enix stüdyosu tarafından oluşturulan PSP versiyonundan sonra 1996da piyasaya sürülen bir oyunun bir başka remasterı.
Square Enixin en yeni RPGsi, Star Oceanın tüm ayırt edici özelliklerini - inanılmaz bir hikaye, yoğun grafikler ve gerçek zamanlı savaş aksiyonu - PlayStation 3e getiriyor.
Star Ocean: Anamnesis, tri-Ace tarafından geliştirilen mobil bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle