Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Exiled Türkçe yama

30.12.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Exiled. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Exiled (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
The Exiled, PvPye ve oyuncular arasındaki etkileşime odaklanan, PC için bir sandbox MMORPG oyunudur. Fairytale Distillery stüdyosundan bağımsız Alman ekibinin ilk çıkışıdır.

İndirme sayısı:
9365
Yayın yılı:
2017





The Exiled oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Exiled dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Exiled klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Exiled ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Exiled oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Exiled içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bel Lenora, insanların sihirle doğdukları bir dünyadır. Yıllar önce, tek bir adam damarlarında sihir olmadan topraklarda yürüdü.
Dragon Age II: PC, X360 ve PS3 için The Exiled Prince, BioWare stüdyosunun Dragon Age serisinin ikinci bölümünü zenginleştirmeye karar verdiği ilk DLCdir.
Oyuncular, bir fantezi dünyasını belirli bir kıyametten kurtarmaya çalışacakları favori bir peri masalı karakteri seçerler.
Exiled Kingdoms, bağımsız stüdyo 4 Dimension Games tarafından geliştirilen bir aksiyon RPGsidir.
Dünya paramparça oldu ve sen onun birçok parçasından birine sürgün edildin.
Yorumlar
Yorum ekle