Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fairytale Fights Türkçe yama

04.08.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Fairytale Fights, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Fairytale Fights (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Oyuncular, bir fantezi dünyasını belirli bir kıyametten kurtarmaya çalışacakları favori bir peri masalı karakteri seçerler. Şans eseri, oyuncuların düşmanları vurmak ve parçalamak için kullanabilecekleri bu masalsı dünyada birçok farklı silah yatıyor… ve eğlence burada başlıyor!

İndirme sayısı:
9063
Yayın yılı:
2023





Fairytale Fights oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fairytale Fights dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fairytale Fights klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fairytale Fights ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fairytale Fights oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fairytale Fights içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fights in Tight Spaces, kart oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir taktik oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Enchanted Realm, oyuncuların görevinin peri masalı krallıklarını genişletmek olduğu popüler sosyal "şehir kurucuları" türünden bir fantezi tarzı ekonomik oyundur.
Hacı koruyucusu rolünü üstlenin! Güzelce çizilmiş yedi dünyada süzülün ve ateş edin, garip ve harika düşmanları patlatın ve takipçilerinizi belirli bir kıyametten kurtarın.
Sevimli Lemminglerin kaderini parmak uçlarınızla kontrol edin. - Sakar Lemmingsi 100ün üzerinde tehlikeli yeni seviye, bulmaca ve yepyeni oyun yollarıyla belirli bir kıyametten kurtarın.
Periler ve büyücüler, Walt Disney stüdyosunun canlandırdığı birçok peri masalının kahramanlarıdır.
Yorumlar
Yorum ekle