Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cryamore Türkçe yama

29.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Cryamore. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir H2O.

Oyun için türkçe yama metni Cryamore (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için Cryamore, bir aksiyon-macera/RPG melezidir ve NostalgiCO tarafından geliştirilen ilk oyundur. Oyun, Secret of Mana gibi klasik oyun serilerinden esinlenmiştir.

İndirme sayısı:
10267
Yayın yılı:
2023





Cryamore oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cryamore dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cryamore klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cryamore ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cryamore oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cryamore içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anomaly 2, dinamik bir aksiyon oyunu ile klasik bir RTSnin özelliklerini birleştiren, ters Kule Savunma olarak adlandırılan bir alt türe ait bir strateji oyunudur.
Secret of Mana for PS4, PC ve PSV, aynı başlığa sahip klasik 16-bit aksiyon RPGnin yeniden yapımıdır (Japonyada Seiken Densetsu 2 olarak piyasaya sürüldü).
Miami Street, Disney Infinity ve For Honor gibi oyunların ortak yaratıcısı olan Studio Gobonun kardeş bölümü Electric Square tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
Akademik maceralarla dolu bir yıl daha geçirmek için Al-Revis Academyye geri dönün.
Collection of Mana, orijinal olarak 90ların ilk yarısında piyasaya sürülen Mana (Japon Seiken Densetsu) serisinin ilk üç bölümünün bir koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle