Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mistrz Origami Türkçe yama

29.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mistrz Origami. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Mistrz Origami (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Origami, eski Japon kağıt katlama sanatıdır. Kağıt bir kareden hemen hemen her şeyi, sadece biraz sabır ve zaman yaratabilirsiniz. Öğretmenlerimizin Papieraczek ve Wielkodzioby olduğu Origami Master oyununda bunu görebilirsiniz.

İndirme sayısı:
9105
Yayın yılı:
2002





Mistrz Origami oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mistrz Origami dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mistrz Origami klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mistrz Origami ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mistrz Origami oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mistrz Origami içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shinobi, 1980lerin sonunda hemen hemen her oyun odasında hüküm süren son derece popüler bir SEGA programıdır.
Dost canlısı canavarların duvardaki küçük bir deliğin hemen arkasında pusuya yattığı ve eski kahramanların cesaretiyle dolu efsanevi bir matkabın kötü hayaletlere karşı etkili tek silah olduğu
Paper Mario: The Origami King, Paper Mario serisinin altıncı oyunu ve Nintendo Switch konsolunda yayınlanan ilk oyundur.
Adam Malyszin geçen yılki Dünya Kupasındaki mükemmel performanslarının neden olduğu Polonyada kayakla atlamanın popülaritesindeki inanılmaz artış dalgasında, hemen Polonya Altın altyazılı Kayakla
Spelunker HD, 1987de piyasaya sürülen Nintendo Entertainment System (NES) üzerindeki Spelunker ile hemen hemen aynı başlık olan Nintendo Wii konsolundan Spelunkerın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle