Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fire and Forget Türkçe yama

16.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Fire and Forget. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Fire and Forget (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Dünya nükleer imha tehdidi altında. Büyüyen iç çatışmaların bir sonucu olarak, galaktik organizasyonlardan biri meseleleri kendi ellerine almaya karar verdi ve Dünyaya cepheden bir saldırı başlattı.

İndirme sayısı:
10200
Yayın yılı:
1988





Fire and Forget oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fire and Forget dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fire and Forget klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fire and Forget ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fire and Forget oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fire and Forget içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prohibition 1930, Prehistorik, Fire & Forget ve Titandan sonra, Fransız yayınevi Anuman Interactive tarafından yürütülen Joystic Replay projesi kapsamında oyunculara klasik 8- ve 16-bit
Before I Forget, macera oyunu ve yürüme simülatörü unsurları içeren kısa bir oyundur.
Prehistorik, Anuman Interactive geliştiricilerinin eseridir. Yapım, oyunculara XX yüzyılın 80li ve 90lı yıllarındaki hitleri (Titan, Fire & Forget, The Bulecoats: North vs.
Yarış aksiyon oyunları serisi Fire & Forgetın kökleri 1988e kadar uzanıyor.
Ateş Et ve Unut serisinin ikinci bölümü, bir kez daha güçlü bir makineli tüfekle donatılmış fütüristik bir arabanın sürücüsü olmamızı sağlayacak.
Yorumlar
Yorum ekle